Επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ο Φουντουλάκης

Στίβος | 21 Μαρτίου 2017, 19:54

Υπό Κρητική ηγεσία παραμένει η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή. Ο Γιώργος Φουντουλάκης επανεξελέγη πρόεδρος για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Ο Φουντουλάκης επανεξελέγη, με συντριπτική πλειοψηφία, στην θέση που κατέχει την τελευταία επταετία, αυτή του πρόεδρου. Οι δηλώσεις του μετά την την επανεκλογή του:

«Το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Ελλάδα είναι πολύ δυνατό και στόχος μας είναι να το μεγαλώσουμε και να το ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Η νέα γενιά των αθλητών και αθλητριών μας και η αγωνιστική τους παρουσία στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, μας κάνει να αισιοδοξούμε. Μας κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι, αφού το έργο όλων όσοι βρίσκονται δίπλα σε αυτό το εγχείρημα, αποδίδει καρπούς.

Κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, είναι η αθλητική ηγεσία και φυσικά οι χορηγοί μας, με τη βοήθεια των οποίων έχουμε αναδείξει το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ τα μέλη της Ολομέλειας για τη ψήφο προς το πρόσωπό μου κι εύχομαι σε όλα τα μέλη της, καλή επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν.»

karta antonis garden