Επανεκλογή Γαλατσόπουλου στον ΕΣΑΚΕ

Μπάσκετ 18 Μαρ 2021, 18:33

Ανανέωσε και τυπικά τη θητεία του στον προεδρικό θώκο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Στο νέο ΔΣ θα βρίσκονται επίσης ο (αντιπρόεδρος) Μιχάλης Μελής, ο (γενικός γραμματέας) Γιώργος Πανταζόπουλος και ο (ταμίας) Χρήστος Μήλας. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μετά την επανεκλογή του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Ευχαριστώ θερμά την Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ και τις ομάδες της Basket League για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προκείμενου να συνεχίσω για τρίτη θητεία στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ.

Με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας ξεπερνάμε τις δυσκολίες της πανδημίας και παράλληλα θέτουμε τις βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό του Πρωταθλήματος.

Πετύχαμε την αναβάθμιση του ρόλου του ΕΣΑΚΕ μέσω της επιστροφής στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος μετά από 20 χρόνια και της θεσμικής αλλαγής που δίνει στον Σύνδεσμο μας ουσιαστικό λόγο στην αδειοδότηση των ομάδων.

Σε συνδυασμό με την αναβίωση του All Star Game και την θέσπιση του Super Cup το Ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ έκανε σημαντικά βήματα προόδου. Μπροστά μας έχουμε τις προκλήσεις της μετά πανδημίας εποχής και της ψηφιακής μετάβασης.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί ομάδες, παίκτες και προπονητές της Basket League θα προσφέρουμε συγκινήσεις, θέαμα και όμορφες στιγμές στους φιλάθλους, όπως, επίσης, θα ανταποδώσουμε με περισσότερες και ανανεωμένες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης την αγάπη της Ελληνικής κοινωνίας για το μπάσκετ.»

Συγχαρητήρια κ. Γαλατσόπουλε

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) συγχαίρει τον Γαλατσόπουλο για την επανεκλογή του και του εύχεται:

«Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. της ΟΣΕΚΑ, αλλά κι όλοι όσοι κινούμαστε στον χώρο, θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στον κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, για την επανεκλογή του στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ.

Η Ομοσπονδία μας και η λίγκα του ελληνικού μπάσκετ, έχουν πολυετή αγαστή συνεργασία κι η αρωγή από την πλευρά του κ. Γαλατσόπουλου ήταν σημαντική, αφενός για να συνεχιστούν οι κοινές μας δράσεις, αφετέρου για να αναπτυχθούν ακόμα πιο έντονοι δεσμοί φιλίας.

Με την ευχή να συνεχιστεί η αγαστή μας συνεργασία και στη νέα περίοδο των Διοικητικών μας Συμβουλίων, ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. και προσωπικά στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ καλή θητεία.»

Όλοι οι πρόεδροι στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ:
1992-2001: Θεόδωρος Καρατζάς
2001-02: Μανώλης Παπακαλιάτης
2002-12: Βασίλης Οικονομίδης
2012-16: Γιώργος Χαλβατζάκης
2016-17: Μιχάλης Μελής
2017-: Ευάγγελος Γαλατσόπουλος

karta antonis garden
zgas

Rabona ad