Επανασπορά δεν κάνουν μόνο τα Περβόλια αλλά και το ΒΑΚ του ΟΦΗ

Football League 19 Οκτωβρίου 2017, 17:58

Οπως και τα Περβόλια, έτσι και το κεντρικό γήπεδο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου που χρησιμοποιεί ο ΟΦΗ για τις προπονήσεις του, υποβάλλεται σε επανασπορά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ΟΦΗ στην επίσημη ενημέρωση που δίνει στη δημοσιότητα, κάνει λόγο συγκεκριμένα για «χειμερινή επανασπορά», η οποία αντίθετα με τα Περβόλια που θα ξεκινήσει μετά το ματς ανάμεσα σε Πλατανιά-Λάρισα, έχει ξεκινήσει ήδη.

Ο ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Χειμερινή επανασπορά γίνεται αυτές τις μέρες στο πρώτο γήπεδο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά η «μεγάλη» ομάδα του ΟΦΗ.

Η εικόνα του γηπέδου είναι πραγματικά εξαιρετική, μετά την ολική αντικατάσταση του χλοοτάπητα που έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Στον ΟΦΗ κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να διατηρηθεί αυτή η εικόνα. Η κίνηση αυτή κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε ο χλοοτάπητας να μην επιβαρυνθεί από τις συνθήκες του χειμώνα.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την εταιρεία πρασίνου M&Μ για την ουσιαστική της προσφορά και βοήθεια προς τον ΟΦΗ, σε όλα τα γήπεδα της ομάδας.   Τόσο στο κεντρικό γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όσο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η σημερινή εικόνα των γηπέδων, αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΟΦΗ, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards