Επαιξαν τα μικρά του Δικτύου και συλλέχθηκαν παιχνίδια για ίδρυμα

Χανιά | 9 Ιανουαρίου 2023, 16:12

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση που διοργάνωσε στο γήπεδο Περιβολίων η ομάδα των Χανίων ακριβώς πριν από την έναρξη του αγώνα απέναντι στην Προοδευτική, στην οποίο πήραν μέρος δεκάδες νεαροί ποδοσφαιριστές από το Δίκτυο της ΠΑΕ.

/Bella Pizza

Το τουρνουά έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρωθούν πολλά παιχνίδια τα οποία αναμένεται να δοθούν σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

Με χαρούμενες φωνές και δεκάδες χαμογελαστά πρόσωπα πλημμύρισε χθες, Κυριακή 08/01 το γήπεδο των Περιβολίων.

Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση των Χανίων με την Προοδευτική για το πρωτάθλημα της SL2, τα παιδιά των ομάδων που ανήκουν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ είχαν την δυνατότητα να βρεθούν στην έδρα της ομάδας μας και να λάβουν μέρος σε τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ Χανιά, στο οποίο έδωσε το “παρών” και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης.

Οι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές είχαν έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να αντιμετωπίσουν παιδιά από τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες Ακαδημίες, αλλά επίσης και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης καθώς το τουρνουά εκτός από παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα είχε και φιλανθρωπικό.

Με αφορμή το τουρνουά συγκεντρώθηκαν δεκάδες παιχνίδια τα οποία το επόμενο διάστημα θα δοθούν σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά σε παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Μετά το τέλος του τουρνουά, τα παιδιά των Ακαδημιών είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες των Περιβολίων τον αγώνα της ομάδας μας με την Προοδευτική και να απολαύσουν γκολ και θέαμα. Μάλιστα πολλά από αυτά είχαν την τύχη να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad