Επαγγελματικό συμβόλαιο ο Σημαντηράκης

ΟΦΗ | 22 Αυγούστου 2023, 16:40

Ο 18χρονος Ηλίας Σημαντηράκης υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται ως αμυντικός και ο οποίος έπεισε για το ταλέντο του τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

O Σημαντηράκης ήταν ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών της Κ19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΟΦΗ για την προετοιμασία στην Ολλανδία.

Η ανακοίνωση από τον ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Ηλίας Σημαντηράκης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο νεαρός αμυντικός (γεννημένος στις 22/12/2005) ήταν ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών της Κ19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε για πρώτη φορά μεταξύ των επιλογών του προπονητή της Εθνικής Νέων.

Ήρθε στον ΟΦΗ σε ηλικία 14 ετών (2019-20), από την ακαδημία Μεσσαράς «Αστερίωνας» και εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ15, ενώ την σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με την Κ19.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να μου δείχνει. Το όνειρό μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα! Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!».

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad