Επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό ο Κλίντμαν Λίλο

Super League 1 17 Φεβρουαρίου 2023, 19:42

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό ο Κλίντμαν Λίλο και θα ανήκει στους "πράσινους" μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Πρόκειται για 20χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος βρίσκεται στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Παναθηναϊκού από το 2018. Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Κλίντμαν Λίλο. Ο Αλβανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025. Ο Λίλο γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018.

Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού, με την οποία πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας ενώ εφέτος συμμετείχε στο Youth League. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευγνώμων προς όλους όσοι με πίστεψαν και με βοήθησαν στην ακαδημία του συλλόγου. Στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό“, ήταν τα πρώτα λόγια του Λίλο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad