Επαγγελματίας ο Καπουράνης

Εργοτέλης | 30 Οκτωβρίου 2020, 19:50

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εργοτέλη υπέγραψε ο Στάθης Καπουράνης.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής (20/09/2001) αγωνιζόταν την προηγούμενη διετία στην ομάδα Κ19 του Εργοτέλη και έκανε τον τελευταίο καιρό προπονήσεις με την ανδρική ομάδα. Η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με την “εσωτερική μεταγραφή”:

«Σε μια ακόμα μεταγραφή εκ των έσω προχώρησε η ΠΑΕ Εργοτέλης. Ο λόγος για τον Στάθη Καπουράνη ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Να σημειώσουμε ότι ο Στάθης Καπουράνης προέρχεται απ’ τις ακαδημίες του συλλόγου μας. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίζονταν με την φανέλα της Κ19, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ενσωματωθεί με την ομάδα μας ακολουθώντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας.»

Ο Στάθης Καπουράνης στις πρώτες του δηλώσεις επεσήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στηρίζει σε ό,τι κάνω όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και όλους τους προπονητές που δούλεψα μαζί τους και με βοηθήσαν να βελτιωθώ και να φτάσω σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι σήμερα.

Παράλληλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και μου δίνει την ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα. Από την μεριά μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania