Εντυπωσιάζει η πορεία των Μικτών ομάδων του Ρεθύμνου

Μικτές Ομάδες | 6 Δεκεμβρίου 2017, 22:55

Με εντυπωσιακό τρόπο συνέχισαν και την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων οι Μικτές ομάδες του Ρεθύμνου, καθώς πέρασαν και από το γήπεδο της Σούδας με δύο νίκες σε Νέους (2-1) και Παίδες (4-1) αντίστοιχα απέναντι στα Χανιά.

Το Ρέθυμνο μετά το πέρας και αυτής της αγωνιστικής είναι στην πρώτη θέση στους Νέους που μετράνε το απόλυτο νικών σε τέσσερα ματς έχοντας κερδίσει και το πανίσχυρο πάντα Ηράκλειο την προηγούμενη αγωνιστική.

Κορυφή πιάσανε όμως και οι Παίδες μετά την εμφατική νίκη τους, καθώς την ίδια ώρα το Ηράκλειο γνώριζε ήττα-σοκ από το Λασίθι με 2-1. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, το Ρέθυμνο έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με το Ηράκλειο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε σύνολο οκτώ αγώνων οι ομάδες του Γιώργου Λυρώνη έχουν επτά νίκες και μία μόνο ισοπαλία, σε μία εντυπωσιακή πορεία που το Ρέθυμνο είχε πολλά χρόνια να παρουσιάσει τόσο δυνατά σύνολα, όταν πιο πριν τερμάτιζε συνήθως στην 3η θέση πάντα πίσω από Ηράκλειο και Χανιά. 

Απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος, με τους Ρεθυμνιώτες να φιλοξενούν την 5η αγωνιστική το Λασίθι και να έχουν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα για την πρωτιά, εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής με το Ηράκλειο, με τα παιχνίδια να αναμένονται ουσιαστικά τελικοί για την κατάληψη της κορυφής και στις δύο κατηγορίες.

Rabona ad