Εντυπωσιάστηκαν από τα “Δύο Αοράκια” οι αξιωματούχοι του ταεκβοντό

Πολεμικές Τέχνες | 8 Ιουνίου 2021, 17:53

Ολοκληρώθηκε η παρουσία στο Ηράκλειο για τους αξιωματούχους της παγκόσμιας και ελληνικής ομοσπονδίας ταεκβοντό εν όψει της διοργάνωσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο κλειστό "Δύο Αοράκια" του Ηρακλείου στο διάστημα από 23 μέχρι 31 Οκτωβρίου.

KTEO Κρήτης

Οπως προκύπτει από το σχετικό δελτίο Τύπου των διοργανωτών, οι ξένοι παράγοντες εντυπωσιάστηκαν από την επιθεώρηση που πραγματοποίησαν στο κλειστό γυμναστήριο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Η σχετική αναφορά που υπάρχει από τους διοργανωτές αναφέρει τα εξής:

Εντυπωσιάστηκαν από τα “Δυο Αοράκια”

Με επιθεώρηση στο κλειστό γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια, ολοκλήρωσαν την Τρίτη (8/6) τα στελέχη της Παγκόσμιας και Ελληνικής ομοσπονδίας Taekwon-do I.T.F. την παρουσία τους στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwon-do I.T.F., που θα γίνει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) από 23 έως 31 Οκτωβρίου του 2021.

Οι ξένοι παράγοντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το στάδιο, εκεί όπου τους υποδέχτηκαν ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς και ο υπεύθυνος σταδίου, Δημήτρης Τσιράκος.

Η αντιπροσωπεία, αποτελείται από τους Μάριο Μπογκντάνοφ, Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Taekwon-do, Βερτζίλι Σιτνίλσκι, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και αρμόδιο σε θέματα διαιτησίας, Μιχάλη Ζωγράφο Πρόεδρο της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do, Αναστάσιο Βαλασιάδη Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, Παρασκευή Βασιλειάδη Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Ηλία Τζανίδη, επικεφαλής της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού, και τον Χρυσολόγη Βασιλιά, εκπρόσωπο της αθλητικής εταιρείας που στηρίζει την διοργάνωση.

Δείτε το βίντεο με την επίσκεψη στα “Δύο Αοράκια” και τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Ηρακλείου, Κώστα Βαρδαβά.

manolikakis

Rabona ad