Εντυπωσιακός ο Άγγελος Μοδιανάκης στην Πάτρα

Στίβος | 25 Μαΐου 2023, 17:58

Ο Άγγελος Μοδιανάκης ξεχώρισε στα Τοφάλεια 2023 που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα. Η Θύελλα Καλαθενών κάνει λόγο για «τη μεγαλύτερη επιτυχία για τον κλασικό αθλητισμό της Κισάμου».

KTEO Κρήτης

Ο νεαρός αθλητής σημείωσε 55,00 μέτρα στη δισκοβολία, επίδοση καλύτερη από το όριο για το Ευρωπαϊκό Κ20! Ο 19χρονος πρώην αθλητής της Θύελλας Καλαθενών και νυν του Χολαργού πραγματοποίησε εντυπωσαική εμφάνιση στο αγώνισμα της δισκοβολίας Κ20.

Κατάφερε να ρίξει τον δίσκο στα 55 μέτρα κάνοντας μεγάλο ατομικό ρεκόρ και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στην Ιερουσαλήμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση του νεαρού αθλητή είναι η 11η όλων των εποχών στην Ελλάδα για την κατηγορία Κ20 αλλά και η 11η στην Ευρώπη για το 2023 στην ίδια κατηγορία!!!

Τον Άγγελο Μοδιανάκη συγχαίρει η Θύελλα αναφέροντας σχετικά:

«Την μεγαλύτερη επιτυχία για τον κλασικό αθλητισμό της Κισάμου πραγματοποίησε ο Άγγελος Μοδιανάκης ο οποίος στους αγώνες Τοφάλεια 2023 σημείωσε ατομικό ρεκόρ στην δισκοβολία Κ20 με βολή στα 55.00 μέτρα και έπιασε το όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7 έως 10 Αυγούστου στο Ισραήλ στην πόλη της Ιερουσαλήμ.

Ο επί χρόνια αθλητής της Θύελλας που από φέτος αγωνίζεται με την ομάδα του ΓΑΣ Χολαργού και προπονείται με τον ομοσπονδιακό προπονητή Ανέστη Καλτζίδη σημείωσε την 11η καλύτερη επίδοση στην δισκοβολία Κ20 όλων των εποχών στην Ελλάδα, την 11η καλύτερη επίδοση για το 2023 στην Ευρώπη και την καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα.

Η ομάδα της Θύελλας συγχαίρει τον Άγγελο Μοδιανάκη, έναν αθλητή που για χρόνια κοσμούσε την φανέλα της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία για την συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν.»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad