Εντυπωσιακός και στον Εμπρόσνερο ο Γρανίτης

Δάφνη Γρανίτης | 26 Μαρτίου 2017, 19:40

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι στον Εμπρόσνερο ο πρωτοπόρος της Β’ κατηγορίας Γρανίτης που πέρασε με το αποφασιστικό 3-0 επί της Δάφνης για την 22η αγωνιστική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Γρανίτη να προηγείται με 0-1 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Αράπη στο 35′ που πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μαυρεδάκης εξελίχθηκε στην συνέχεια σε πρωταγωνιστή του ματςαφού πήρε την σκυτάλη και σημείωσε δύο γκολ που σφράγισε την νίκη.

Στο 55′ με πλασέ έκανε το 0-2 για τους “κιτρινόμαυρους” και ένα τέταρτο αργότερα ολοκλήρωσε το επιβλητικό πέρασμα του Γρανίτη σκοράροντας το τελικό 0-3 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Δάφνη (Σταύρος Καλαϊτζιδάκης): Γουνάκης, Μαρινάκης (75’ Καλαϊτζιδάκης), Γιανναράκης (46’ Μπουντακόπουλος), Σταματάκης, Τσενακάλ (78’ Νικολακάκης), Μυλιεράκης, Κλάδος, Μανταδάκης, Μυριδάκης, Μ. Κοκολάκης, Ι. Κοκολάκης

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Καστρινάκης, Μπουρμπάκης, Κυριακάκης (80’ λ.τρ. Βακαλουνάκης), Κουτουλάκης, Πατρικάκης, Μπεριάδης, Δ. Μαυρεδάκης, Δασκαλάκης, Μαραγκάκης (40’ λ.τρ. Στρατουδάκης), Αράπη

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden