Εντυπωσιακός και στη Μ. Ελιά ο Γρανίτης

Παγχανιακός Γρανίτης | 5 Μαρτίου 2017, 14:24

Εντυπωσιακός στη Μοναχή Ελιά ήταν και για τη 19η αγωνιστική ο Γρανίτης, που πέτυχε ακόμα ένα «τρίποντο» στη Β' κατηγορία, με το νικηφόρο 3-0 επί του Παγχανιακού.

Ο Πατρικάκης ήταν αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ στο 15’ με πολύ ωραίο γκολ, αφού άνοιξε το σκορ με μονοκόμματο σουτ. Στο ημίχρονο μάλιστα ο ίδιος έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Πολύ γρήγορα ήρθε και το 0-2 αφού στο 25’ από τη συνεργασία των αδερφών Μαυρεδάκη, ο Νικηφόρος ήταν αυτός που πλάσαρε σωστά τον Σφακιωτάκη.

Το τελικό σκορ έκλεισε από το ημίχρονο ο Μαραγκάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα που έκανε ο Κυριακάκης στο 40′ για το Γρανίτη.

Ο Παγχανιακός εύχεται στον ποδοσφαιριστή του Νίκο Χατζηδάκη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Παγχανιακός (Γιώργος Λιανιδάκης): Σφακιωτάκης, Φανταουσάκης (46’ Αχλάτης), Ποντικάκης, Ξηρουχάκης (80’ Τσαλίκης), Σκεπασιανός, Κουρομιχελάκης, Τσεκρέζι (60’ Γαρυφαλής), Φαντάκης, Γιαννουδάκης, Κόσεκ, Ντούπη

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Δασκαλάκης, Κυριακάκης, Παπαδόπουλος, Καστρινάκης, Μπουρμπάκης (65’ λ.τρ. Βακαλουνάκης), Μπεριάδης, Δ. Μαυρεδάκης, Πατρικάκης (46’ λ.τρ. Στρατουδάκης), Ν. Μαυρεδάκης, Μαραγκάκης (55’ Κουμανδράκης)

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad