Εντυπωσιακός Γιούχτας απέναντι στο Μοσχάτο

Γ' Εθνική 8 Ιανουαρίου 2023, 18:32

Eντυπωσιακό ξεκίνημα στο 2023 για τον Γιούχτα που υπέταξε την ΑΕ Μοσχάτου με 4-0 και μπήκε εξαιρετικά στο νέο έτος.

Πολύ σημαντική νίκη για την κρητική ομάδα που ξεφεύγει ακόμα περισσότερο από την ουρά και με 11 βαθμούς αφήνει στο -3 το Μοσχάτο, που έμεινε στους 8.

Σχεδόν με τη σέντρα ο Ροβίθης με εντυπωσιακό ψαλίδι έδωσε από πολύ νωρίς το προβάδισμα. Στο 5΄ είχε νέα ευκαιρία για το 2-0 και τελικά αυτό το πέτυχε στο 26′.

Λίγο νωρίτερα στο 20′ είχε απειλήσει με τον Σιμονιάν και τον Χρήστου να διώχνει δύσκολα. Στο 235′ ο Ροβίθης είχε σουτ στο δοκάρι και στην επόμενη φάση ο Γιαλούσης πέτυχε το 3-0 και κλείδωσε ουσιαστικά το ματς από το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιούχτας σκόραρε με τον Αζίζι στο 70′, από πάσα του μεγάλου πρωταγωνιστή, Ροβίθη και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Μισαηλίδης (Χανίων)
Βοηθοί: Οβάκογλου – Κοτσιφάκης (Χανίων)

Γιούχτας: Χρήστου, Γελαδάρης, Τζανής, Γιαλούσης, Αρκιλέσι, Νύκταρης (86′ Κόκκινος), Πλουσής, Ροβίθης (77′ Δασκαλάκης), Ψαρράς, Αζίζι (74′ Κεφαλούκος), Δωματάς (46′ Κοντογιάννης)

ΑΕ Μοσχάτου: Σταματόπουλος (37′ Μακρής), Ανδρίκος, Ξενιτόπουλος, Σιμογιάν, Σταύρου, Τζωρτζάτος (74′ Ζορκιάς), Κουτσούμπας, Πασαλίδης, Παρσανίδης, Χαλβατζίου, Ποιμενίδης (46′ Καρνέσης)

Πληροφορίες: Grandsports.gr

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad