Εντυπωσιακό “διπλό” στον Ταυρωνίτη

Δάφνη Άμιλλα | 30 Οκτωβρίου 2016, 20:28

Το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας διατήρησε η Δάφνη που έκανε εντυπωσιακό "διπλό" με την Άμιλλα, στον Ταυρωνίτη με σκορ 4-1.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σύλλογος του Εμπρόσνερου που έχει κάνει και το ρεπό του, βρίσκεται στην τρίτη θέση της Β’κατηγορίας με 10 βαθμούς (μαζί με τους βαθμούς από το παιχνίδι με τον Τάλω) , πίσω από τους πρωτοπόρους Γρανίτη και Φωστήρα που έχουν από 15.

Από ισάριθμα σουτ του Ι.Κοκολάκη και του Σταματάκη στο 10′ και το 30′ η Δάφνη βρέθηκε με δύο γκολ μπροστά στο σκορ, στο πρώτο μισάωρο του αγώνα (0-2) με την Άμιλλα.

Η Άμιλλα “αντέδρασε” και μείωσε στο 35′ με την προσπάθεια του Βεριβάκη που έκανε το 1-2 για τους γηπεδούχους.

Ο Κλάδος στο 65′ ανέβασε και πάλι την διοφαρά τερμάτων στα  δύο γκολ για την Δάφνη (1-3). Ο Κοκολάκης που σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς έκανε το τελικό 1-4 στο γήπεδο του Ταυρωνίτη.

Διαιτητής:Κουρκουμελάκης

Βοηθοί: Χατζηδάκης-Ντοβλιάτωβ

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Γ.Παγωνάκης, Καραγιαννάκης (90’ Σταυρουλάκης), Κτιστάκης, Κολομπάκης, Τερεζάκης, Λ.Παγωνάκης, Βεριβάκης, Χαμζάι, Ξενάκης, Μπιτσάκης (75’ Λαζαρίδης)

Δάφνη (Σταύρος Καλαϊτζιδάκης): Γουνάκης, Καλαϊτζιδάκης, Ι.Αποστολάκης (43’ λ.τρ. Κλάδος), Μ.Κοκολάκης, Ε.Μοχλάκης, Σταματάκης, Μανταδάκης, Τσενακάλ, Νικολαντωνάκης (75’ Μπουντακόπουλος), Μυριδάκης (80’ Γιανναράκης), Ι.Κοκολάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis