Εντυπωσιακό πέρασμα από τους Αγίους Αποστόλους

Ιδομενέας Αστέρας Μανολιόπουλου | 23 Ιανουαρίου 2016, 20:21

Εντυπωσιακή νίκη με 7-1 πήρε ο Αστέρας Μανολιόπουλου στους Αγίους Αποστόλους κόντρα στον Ιδομενέα, στο μοναδικό ματς του Σαββάτου για τον Όμιλο Παραμονής.

Ο Νίκος Ροκάκης εκανε το 0-1 στο 15’, ενώ ισοφάρισε στο 30′ ο Ιδομενέας σε 1-1 με τον Παπαδημητρίου. Στη συνέχεια ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν… καταιγιστικοί.

Ο Παπαδάκης στο 42’, ο Ροκάκης στο 55’ και ο Κασνής (από πάσα του Τσιριβάκου) στο 60’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-4 για τον Αστέρα.

Ο Ροκάκης και πάλι πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο 70’ και το 75’ από πάσες του Παπούλια για να κάνει το τελικό 1-7 ο Μουτσάνης στο 90’ από πάσα του Δίντσικου.

Ιδομενέας (Γιάννης Λαμπαρδάκης): Σκουμπάκης, Πάλλης, Βαρίκος, Μωραϊτάκης, Καστρινάκης (60′ Καρούσος), Περδικάκης, Παπαδημητρίου (70′ Δασκαλάκης Γ.), Πανάγος, Καλαϊτζάκης, Παπαδοκοκολάκης, Μιχελάκης (60′ Μπιτζανάκης)

Αστέρας Μ. (Σπύρος Γαλάνης): Μπραουδάκης, Κουκουτσάκης, Κατσαρός, Ροκάκης Κ., Παπούλιας, Παπαδάκης (65′ Σταφυλαράκης), Τσιριβάκος, Κασνής (70′ Μουτσάνης), Μαρκοδούνας (80′ Δύντσικος), Στυλιανουδάκης, Ροκάκης Ν.

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

karta antonis garden

Rabona ad