Εντυπωσιακό πέρασμα από την Μοναχή Ελιά

Ιδομενέας Αστέρας Χαλέπας | 23 Οκτωβρίου 2016, 14:26

Με εκκωφαντικό τρόπο πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Β’ κατηγορία ο Ιδομενέας που νίκησε στην Μοναχή Ελιά με το εντυπωσιακό 5-0 τον Αστέρα Χαλέπας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Ιδομενέας πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και κατάφερε από νωρίς να βάλει τις βάσεις για την ευρεία επικράτηση στο τέλος του αγώνα.

Ο Γιαννολάρης στην επιστροφή του στην ομάδα, έδωσε από νωρίς “πνοή” και πέτυχε το πρώτο του γκολ στην επανεμφάνιση του μόλις στο 8’ με διαγώνιο σουτ (0-1).

Μόλις στο 12’, έγινε και το 0-2 μετά την σέντρα του Σπ. Βαϊγκούση και την κεφαλιά του Μυλωνάκη.

Στο 67’ ο Σπ. Βαϊγκούσης με κεφαλιά πέτυχε το 0-3, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το 0-4 στο 88’ με ατομική ενέργεια.

Ο νεαρός Μωραϊτάκης που μπήκε αλλαγή, έκλεισε το σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα (0-5).

Δοκάρι για τον Ιδομενέα είχαν οι Σπ.Βαϊγκούσης και Μωραϊτάκης στο 73’ και το 88’ αντίστοιχα.

Διαιτητής: Κεζέμπογλου

Βοηθοί: Καντανολέων-Μπαντά

Αστέρας Χαλ. (Νίκος Θέμελης): Χατζής, Θεοδωρίδης, Αποστολίδης (15’ Νικάκης), Κολοκυθάς, Λαγός, Αποστολάκης, Καλυβιανάκης (23’ Στ. Μαυριγιαννάκης), Ζαλιασβίλι, Ζαραφείδης, Παπουτσής (46’ λ.τρ. Γερομιχαλός), Μανωλακάκης

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης):Κουφάκης, Μιχελάκης, Καλαϊτζάκης, Μουστάκας (15’ λ.τρ. Παπαδοκοκολάκης), Πανάγος, Πάλλης, Γιαννολάρης, Π.Βαϊγκούσης (62’ Γλαμπεδάκης) Μυλωνάκης (69’ Ι.Μωραϊτάκης), Σπ. Μπιτζανάκης, Σπ.Βαϊγκούσης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella