Εντυπωσιακή η γιορτή του Γαλανόλευκου Φάρου (Pics)

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 4 Αυγ 2016, 16:54

Γενιές ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ποδοσφαίρου ενώθηκαν στην χθεσινοβράδινη (3/8) γιορτή του Γαλανόλευκου Φάρου στα Χανιά, τιμώντας την ιστορία της Εθνικής μας ομάδας. Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" στην μεγαλειώδη γιορτή του συλλόγου. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Μία γιορτή αντάξια της ιστορίας της Εθνικής μας ομάδας αλλά και της δυναμικής που έχει πια αποκτήσει ο Γαλανόλευκος Φάρος πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο πορτοκάλι το βράδυ της Τετάρτης 3 Αυγούστου στα Χανιά. Με τίτλο της εκδήλωσης “12 χρόνια Φάρος”, οι άνθρωποι του επίσημου συλλόγου φίλων Εθνικής υποδέχτηκαν σημαντικές προσωπικότητες της ιστορίας της Εθνικής μας ομάδας για την ετήσια χοροεσπερίδα.

faros6

Αναλυτικά, καλεσμένοι του Γαλανόλευκου Φάρου ήταν οι: Κατσουρανης, Αποστολακης, Mαχλάς, Παράσχος, Βαμβακούλας, Πουπάκης, Τσιάρτας, Νικολαϊδης, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Νικολούδης, Δαμανάκης, Γούναρης και Γουνδουλάκης, ενώ βραβέυτηκε μεταξύ άλλων και η κόρη του αείμνηστου Αλκέτα Παναγούλια, Δέσποινα, η οποία ήρθε από τις ΗΠΑ.

Παράλληλα πολύς ήταν και ο απλός κόσμος που θέλησε να βρεθεί στην γιορτή ώστε να παραστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα της “γαλανόλευκης” ιστορίας, και παράλληλα να περάσει μία όμορφη κρητική βραδιά με φαγητό, ποτό και τραγούδι. Όλα άλλωστε ήταν άρτια προγραμματισμένα από τον Γαλανόλευκο Φάρο που μπορεί να υπερηφανεύεται για την τέλεση μίας σωστής γιορτής!

Αξίζει άλλωστε να αναφέρουμε ότι οι καλεσμένοι του «Φάρου» ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Εθνικής ομάδας το οποίο έχει έδρα στα Χανιά (Τσουδερών 40, κοντά στο παλιό λιμάνι) και αποτελεί πραγματικό καμάρι του Γαλανόλευκου Φάρου καθώς έχει φτιαχτεί με προσφορές αντικειμένων προς τον επίσημο σύλλογο. Όλοι οι διεθνείς απόλαυσαν το Μουσείο, φωταγραφήθηκαν στα εκθέματα και θαύμασαν κι αυτοί την προσπάθεια που γίνεται.

Τέλος, το κερασάκι στην… τούρτα ήταν η παρουσία των Μανώλη Κονταρού και Νίκου Ζωιδάκη που με τα τραγούδια τους φούντωσαν το γλέντι ενώ και οι παραδοσιακοί χορευτές έδωσαν την δική τους κρητική πινελιά!

Φωτογραφίες: mpouzis chania

Πηγή: Gre-365.com

faros4

faros8

faros5

faros7faros3

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad