Εντυπωσιακή εκκίνηση με νέο “τρίποντο”

Τιτάν Άπτερα | 9 Οκτωβρίου 2016, 20:33

Εντυπωσιακή εκκίνηση έχει κάνει η ομάδα των Απτέρων που πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε δύο παιχνίδια στην Β’ κατηγορία, με 2-1 κόντρα στον Τιτάνa, στο Νιο Χωριό.

Η ομάδα του Γιάννη Χαζηράκη που βρίσκεται στην κορυφή -μαζί με Γρανίτη και Φωστήρα- κέρδισε με το ίδιο σκορ, αλλά και με ανατροπή (όπως είχε συμβεί με την Άμιλλα στην πρεμιέρα), έχοντας και τους ίδιους σκόρερ.

Ο Τιτάν, του πρώην προπονητή των φιλοξενούμενων Δημήτρη Φούρλα, ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς μόλις στα είκοσι δευτερόλεπτα ο Παπαδάκης από την σέντρα του Ολ. Μαδαριωτάκη πέτυχε το 1-0.

Ο Τζ. Σελενίτσα ισοφάρισε με σουτ από την ασίστ του Χατζηδάκη λίγο πριν το ημίχρονο, στο 43’ για τα Άπτερα.

Στο 89’ ο Μαρινάκης έδωσε την πολύ σπουδαία νίκη στα Άπτερα, καθώς σκόραρε μετά την κεφαλιά του Ζιώγα (1-2).

Διαιτητής: Μπερτάκης
Βοηθοί: Σαρικάκη-Μπαταγκιώνη

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κουντής, Ν. Λουσέι, Βογιατζάκης (55’ Σπαθαράκης), Τζομπανάκης, Χριστουλάκης, Σ. Μαδαριωτάκης, Παπαδάκης, Πετράκης (42’ λ.τρ. Αϊβαζίδης), Ολ. Μαδαριωτάκης, Σπανουδάκης (74’ Καραγιαννάκης), Κουτσουπάκης

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Ναλμπαντίδης, Ζιώγας, Νικολούλιας, Κουναλάκης, Λαβράνος (70’ Κοκοτσάκης), Καρβουνιάρης (50’ Αλ. Τσικουδάκης), Χατζηδάκης, Τζ. Σελενίστα (55’ Β. Σελενίτσα), Μαρινάκης, Παπαδάκης, Νταουντάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad