Εντυπωσιακή ανατροπή για δεύτερο σερί παιχνίδι

Κεραμειά Αστέρας Μανολιόπουλου | 29 Οκτωβρίου 2016, 19:41

Με εντυπωσιακή ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Μανολιόπουλου έφτασε τελικά σε ευρεία νίκη με σκορ 4-1 στα Νεροκούρου, απέναντι στα Κεραμειά.

Αυτή ήταν η 2η ανατροπή μέσα σε μία εβδομάδα για την ομάδα του Μανολιόπουλου που μετρά πλέον 4 νίκες στον 2ο όμιλο και ουσιαστικά έχει «καθαρίσει» την είσοδο της στον όμιλο τίτλου.

Τα Κεραμειά πάντως βρέθηκαν να προηγούνται με γκολ που πέτυχαν στο 45’, μετά από φάουλ του Μπεϊνόλγου, με την μπάλα να περνάει και να βρίσκει σε σώματα για να καταλήξει στα δίχτυα του Μπραουδάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αστέρας ισοφάρισε στο 48’ με τον Γανωτή σε 1-1.

Στο 53’ έγινε η ανατροπή σε 1-2 με το γκολ που πέτυχε ο Περράκης, για να δώσει διαφορά δύο τερμάτων στο σκορ ο Τσιριβάκος στο 58’ (1-3).

Με τον Γανωτή να βρίσκει και πάλι δίχτυα στο 70’ ο Αστέρας έφτασε τελικά στο 1-4 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ της σημερινής αναμέτρησης.

Διαιτητής:Τσαγκαράκης

Βοηθοί: Ντοκάκης-Χατζηδάκης

Κεραμειά (Πέτρος Γιανναράκης): Νιαουνάκης, Ζιλφιγαρίδης (60’ Μπίτι), Μίντζα, Λουκόπουλος, Κουκλάκης, Μπαμπουνάκης, Μπεϊνόγλου, Ζαχαριουδάκης (85’ Τρουλινός), Αποστολάκης (70’ Δ.Νταμαδάκης), Καλαμπαλίκης, Μεντάκης

Αστέρας Μαν. (Χρήστος Παπαδογιάννης):Μπραουδάκης, Δίντσικος, Τζωρτζάκης, Κατσαρός, Κουκουτσάκης, Γανωτής, Περράκης, Λόγκο (82’ Παπούλιας), Μαρκοδούνας, Τσιριβάκος (85’ Μαρκετάκης), Πολένας

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

karta antonis garden