Εντόπισε τους πρώτους στόχους ο Παράσχος

Πλατανιάς | 8 Μαΐου 2017, 17:45

Στη διάθεση της διοίκησης του Πλατανιά βρίσκονται οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι όπως τους έχει εντοπίσει ο Γιώργος Παράσχος. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και στο εξωτερικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι παίκτες δεν έχουν μπορέσει ακόμη να γίνουν γνωστοί, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Γιώργος Παράσχος έχει καλή άποψη για τις περιπτώσεις τους, ενώ ειδικότερα για τους παίκτες που αγωνίζονται σε άλλα πρωταθλήματα εκτός της Ελλάδας, έχει βοηθηθεί μέσω της παρακολούθησης από βίντεο. Ας μην ξεχνάμε ότι με απόφαση του τεχνικού του Πλατανιά έφτασαν στα Χανιά, παίκτες όπως ο Γκνιάτιτς, που μάλιστα οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να τον πουλήσουν στην ολλανδική Ρόντα.

Τώρα, θα πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό ότι μέσα στο επόμενο διάστημα, που δεν προβλέπεται ότι θα είναι και τόσο μακρινό, ο Πλατανιάς θα μπει στη διαδικασία να κάνει τις πρώτες του νύξεις. Αλλωστε, πρόθεση από τον Γ. Παράσχο είναι όπως και πέρσι, οι μεταγραφές να κλείσουν όσο το δυνατόν το γρηγορότερο, αν και φέτος η ενίσχυση θα είναι πιο μαζική.

Estrella
Auto KCS