«Εντονος προβληματισμός» η αναφορά της Δαμάστας

Γ' Εθνική 24 Φεβρουαρίου 2021, 20:14

Το γεγονός πως η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε κλίμα έντονου προβληματισμού τονίζει η Δαμάστα σχετικά με την τηλεδιάσκεψη που υπήρξε μεταξύ όλων των ομάδων του κρητικού ομίλου Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναφορά από τον ηρακλειώτικο σύλλογο γίνεται για το ποιοι τον εκπροσώπησαν στην τηλεδιάσκεψη, ενώ τονίζεται ακόμα η κοινή ανακοίνωση η οποία πρόκειται να δοθεί στην δημοσιότητα.

Οπως είναι γνωστό, η συζήτηση που υπήρξε, έγινε μετά από πρωτοβουλία της συγκεκριμένης ομάδας.

Η αναφορά που κάνει η Δαμάστα έχει ως εξής:

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 16 ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ 10ου ΟΜΙΛΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Μέσα σε κλίμα έντονου προβληματισμού για το μέλλον του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε σήμερα με τη διοργάνωση του ΑΟ Δαμάστας η τηλεδιάσκεψη του 10ου Ομίλου Κρήτης Γ’ Εθνικής.

Το γεγονός της μαζικής συμμετοχής στην διαδικασία και των 16 ομάδων του νησιού, καταδεικνύει την σοβαρότητα και την αγωνία που διακατέχει το κρητικό ποδόσφαιρο για τις τελευταίες εξελίξεις. Τον ΑΟ Δαμάστας εκπροσώπησαν στη διαδικασία ο φυσικός ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Πολυχρονάκης και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μιχάλης Παπαδάκης.

Τις επόμενες ώρες θα εκδοθεί ανακοίνωση με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, μια τηλεδιάσκεψη η οποία για άλλη μια φορά στέφθηκε με αρτιότητα σε όλα τα επίπεδα.

Estrella
Auto KCS