Εντολή Παράσχου: Καμία μεταγραφή και δεν δίνει Στάθη!

Πλατανιάς | 27 Ιανουαρίου 2017, 22:01

Καμία ουσιαστική εξέλιξη φαίνεται ότι θα υπάρξει όσον αφορά τη… λοιπή δραστηριότητα του Πλατανιά έως την ερχόμενη Τρίτη που λήγουν οι μεταγραφές.

Καταρχήν για το θέμα της απόκτησης ακόμη ενός ποδοσφαιριστή ο Παράσχος δείχνει να θέλει να συνεχίσει με τους παίκτες που έχει αυτή την στιγμή στη διάθεσή του, άρα δεν φαίνεται καθόλου πιθανό να αποκτηθεί είτε αμυντικός μέσος στη θέση του Γκνιάτιτις, είτε εξτρέμ που ως στόχος προϋπήρχε θεωρητικά πριν την πώληση του Βόσνιου.

Τώρα τι γίνεται με τον Στάθη…

Ο Παράσχος είναι ντε φάκτο ότι δε συναινεί στην πώληση του 30χρονου δεξιού μπακ, οπότε ο Στάθης συνεχίζει κατΑ πώς φαίνεται στον Πλατανιά. Παρ’ όλ’ αυτά δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι θα γίνει κι αν οι Τούρκοι επανέλθουν προσφέροντας π.χ. ένα ποσό… αστρονομικό της τάξης των 200.000 ευρώ! Εκεί ο Πλατανιάς θα είναι αδύνατο να τον κρατήσει στο δυναμικό του. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Στάθης δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να φύγει, όταν προσφέρονται και στον ίδιο πολλά χρήματα…

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται δύσκολο, όχι απίθανο όμως να γίνει η πώληση του Στάθη στην Καϊσερισπόρ, με τα επόμενα 24ωρα να είναι κρίσιμα.

Ο παίκτης πάντως υπολογίζεται κανονικά για το ματς με την Κέρκυρα.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad