Ενθουσιασμός στον Ιδομενέα: «Περιμέναμε να είμαστε έτσι τα Χριστούγεννα»

Ιδομενέας | 18 Νοεμβρίου 2023, 21:05

Ικανοποίηση στον Ιδομενέα προκαλεί το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Κολυμπάρι επί της Σπάθας, με τον προπονητή Βαγγ. Ανδρεαδάκη να τονίζει ότι περίμεναν η ομάδα τους να είναι σε αυτό το επίπεδο τα Χριστούγεννα.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάνου Βεργανελάκη στον πάγκο του Ιδομενέα έχει μιλήσει στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, λέγοντας τα εξής για το ματς κόντρα στη Σπάθα:

«Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί πιο νωρίς. Το 1-0 ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ και θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 2-0. Ξέραμε στο δεύτερο ημίχρονο ότι ο αντίπαλος θ’ αντιδράσει συν ότι θα είχε τον αέρα υπέρ κι έτσι κατάφεραν και ισοφάρισαν μετά από ένα κόρνερ.Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να παίξουμε. Δυστυχώς, χάσαμε το πέναλτι που κερδίσαμε, παρόλα αυτά επειδή διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ταλέντο προηγηθήκαμε ξανά μ’ ένα εκπληκτικό γκολ. Ξανά ισοφάρισε ο αντίπαλος, εμείς όμως θέλαμε να κερδίσουμε. Το πιστεύαμε και εκεί “μίλησε” το ταλέντο του Βελισάριου και οι ικανότητες του, ο οποίος και σκόραρε το γκολ της νίκης».

Για το “ταμείο” έως τώρα του Ιδομενέα, ο Βαγγ. Ανδρεαδάκης επισημαίνει: «Τηρουμένων των αναλογιών ενώ ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας, αυτό που έχουμε πετύχει, προσδοκούσαμε να το πετύχουμε πιο μετά, γύρω στα Χριστούγεννα. Εχουμε φτάσει σ’ ένα πολύ καλό και πολύ πιο υψηλό επίπεδο πολύ γρηγορότερα απ’ ό,τι περιμέναμε γιατί υπάρχει συμμετοχή στις προπονήσεις και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας είναι πολύ καλή. Οφείλουμε να παραμένουμε συνεπείς στην προσπάθεια που κάνουμε σε καθημερινή βάση και το μυαλό μας να παραμένει προσγειωμένο, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα».

Wodspot72
zoidakis_kalyves
Karkanis_Nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Papantonakis Cards
The Italian Job
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Poppies sexy show club

Rabona ad