Ενταξη στο ρόστερ του Δαμιανάκη ως δανεικός από τη Λάρισα

Χανιά | 19 Αυγούστου 2016, 17:49

Στο ρόστερ του Κισσαμικού εντάσσεται ο Μπάμπης Δαμιανάκης ως δανεικός από την ομάδα της Λάρισας. Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής είχε "φλερτάρει" πέρσι με τον ερχομό του στην ομάδα του Καστελίου παίζοντας προηγουμένως στον ΟΦΗ αλλά τελικά τον… κέρδισε η Λάρισα.

Στην ΑΕΛ πάντως δεν είχε πολλές συμμετοχές τη σεζόν που πέρασε στη Φούτμπολ Λιγκ και εν πάση περιπτώσει, φαίνεται ότι φέτος θα ενισχύσει τον Κισσαμικό.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛ έχει γίνει εδώ και μερικές ημέρες και αφορά μεταξύ άλλων και άλλους ποδοσφαιριστές εκτός από τον Δαμιανάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

1. Δανεικός για ένα χρόνο δόθηκε ο Νίκος Γιαννιτσάνης στην ΠΑΕ Τρίκαλα. Η επιλογή της ΠΑΕ Τρίκαλα έγινε με πρόταση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη. Τον Γιαννιτσάνη ζητούσαν ως δανεικό το σύνολο σχεδόν των ομάδων της FootballLeague.

2. Στον Κισσαμικό πιθανότατα θα δοθεί δανεικός ο Μπάμπης Δαμιανάκης, τον οποίο έχουν ζητήσει ως τώρα τουλάχιστον 5 ΠΑΕ της Football League.

3. Οι Καπνόπουλος και Μανακούσιος έχουν αφεθεί ελεύθεροι από την ΠΑΕ ΑΕΛ να επιλέξουν οι ίδιοι που θα συνεχίσουν την καριέρα τους.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad