Ένσταση για Πολένα!

Πανακρωτηριακός Αρης Βουκολιών | 19 Μαρτίου 2016, 23:41

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Θανάσης Πολένας γίνεται το επίκεντρο αναμέτρησης του Πανακρωτηριακού με τον Άρη Βουκολιών.

Πέρσι με δικό του γκολ είχε κρίνει την αναμέτρηση στον Ταυρωνίτη, αλλά στη συνέχεια είχε γίνει καταγγελία στην ΕΠΟ επειδή φερόταν να είχε υπογράψει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντερμπέου. Τελικά ο Πανακρωτηριακός δεν προχώρησε τότε σε ένσταση, αλλά και μετά από αρκετές εβδομάδες είχε αποδειχθεί ότι παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της πατρίδας του ο Πολένα, δεν του είχε εκδοθεί δελτίο από την Αλβανική Ομοσπονδία.

Φέτος όμως ο λόγος που θα απασχολήσει ξανά τις αρμόδιες αρχές ο ποδοσφαιριστής του Άρη είναι η συμμετοχή του στο ματς με τον Πανακρωτηριακό. Η ομάδα του Ακρωτηρίου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του στηριζόμενη στο άρθρο 9 παρ. 6 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπου αναφέρεται «Η ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού από αποβολή με κόκκινη κάρτα εκτίεται σε κάθε διοργάνωση πρωταθλήματος ή κυπέλλου της ίδιας ή της επόμενης περιόδου, ανεξαρτήτως από, τυχόν, αλλαγή ιδιότητας του ποδοσφαιριστή, αλλαγή κατηγορίας που αγωνίζεται και αλλαγή διοργανώτριας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει η ομάδα του, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 37 παρ. 3 του Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.». Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι ο Πολένα αποβλήθηκε στο ματς του Άρη Βουκολιών με τον Ηρόδοτο, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Όποτε η συνέχεια στο γεμάτο ένταση παιχνίδι θα δοθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Estrella

Rabona ad