Ενσωματώθηκε ο Παπαδάκης στην Εθνική

Μπάσκετ 18 Φεβρουαρίου 2021, 19:03

Προσθήκη της τελευταίας στιγμής για την Εθνική Ανδρών που βρίσκεται στη Ρίγα για τα δύο τελευταία της παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2022.

KTEO Κρήτης

Ο Κώστας Παπαδάκης ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης (18/02) από την Αθήνα και το μεσημέρι έφτασε στην πρωτεύουσα της Λετονίας μπαίνοντας άμεσα στην ομάδα, έχοντας κάνει προηγουμένως όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά τεστ.

Ο Παπαδάκης ενημερώθηκε το βράδυ της Κυριακής για την κλήση και αναχώρησε οδικώς από τη Λάρισα. Δεν μπορούσε να ταξιδέψει τη Δευτέρα, αφού έπρεπε να κάνει δύο τεστ. Πήρε τα αρνητικά αποτελέσματα και νωρίς το πρωί της Πέμπτης μπήκε στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό τη Ρίγα.

Οι πρώτες δηλώσεις του νεαρού αθλητή (ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό κι αγωνίζεται ως δανεικός στη Λάρισα) κατά την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Λετονίας:

«Άκουσα από κάποιους να μιλάνε μεταξύ σοβαρού και αστείου για… περιπέτεια, ακόμα και ταλαιπωρία λόγω του ξαφνικού της κλήσης και όλων όσων έπρεπε να κάνω μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά από μένα οι μόνες λέξεις που θα ακούσετε είναι τιμή και χαρά.

Πραγματικά από την ώρα που ενημερώθηκα για την κλήση το μόνο που με ένοιαζε ήταν να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες και να μπορέσω να είμαι μαζί με την ομάδα. Ήταν από τα πιο ευχάριστα… ξαφνικά πράγματα που μου έχουν συμβεί και τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι να μπω στο κλίμα και να είμαι έτοιμος να κάνω ότι μου ζητηθεί.»

Rabona ad