Ενσικουλού: Δεν κρίθηκε στο πέναλτι, αλλά στα λάθη που κάναμε

Πλατανιάς | 5 Δεκεμβρίου 2017, 9:31

Ο Κλαρκ Ενσικουλού, θα μπορούσε να ήταν το πρόσωπο του αγώνα με τον Ατρόμητο για τον Πλατανιά με το γκολ και το κερδισμένο πέναλτι, αλλά η άστοχη εκτέλεση του Μπούντνικ άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα.

Ο 25χρονος επιθετικός με καταγωγή από το Κονγκό ύψωσε  “ασπίδα προστασίας” στον συμπαίκτη του τονίζοντας ότι το ματς δεν κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι αλλά στα λάθη που επακολούθησαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova έχουν ως εξής:

Για τον τραυματισμό του: «Δεν είναι κάτι το σοβαρό, αυτή την εβδομάδα πρόκειται να ασχοληθώ με αυτό και να το διαχειριστώ».

Για το αν το πέναλτι ήταν το σημείο ανατροπής του αγώνα: «Όχι βέβαια, γιατί αυτό συμβαίνει συχνά. Είναι πολύ πιθανό να χάσεις ένα πέναλτι. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ που είχαμε μέχρι τότε και κάναμε άλλα λάθη που δυστυχώς φέρανε το αποτέλεσμα αυτό».

Για την “εικόνα” των αποδυτηρίων και το γεγονός ότι φάνηκε να παρηγορούν τον Μπούντνικ για το χαμένο πέναλτι: «Είναι πράγματα που συμβαίνουν και μένουν μέσα στ’ αποδυτήρια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε όλοι πολύ απογοητευμένοι γιατί ξέρουμε ότι αξίζαμε και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Όχι τόσο πολύ στενοχωρημένοι, αλλά απογοητευμένοι».

Για τις 8 συνεχόμενες ήττες και το ψυχολογικό βάρος που υπάρχει μετά από αυτές: «Είναι κάτι που μας επιβαρύνει την ψυχολογία. Θα προσπαθήσουμε και θα δουλέψουμε, γιατί θεωρώ ότι μπορούμε να σωθούμε και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες».

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad