Η ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, για το πρόγραμμα της ημέρας και το ιατρικό δελτίο των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη αναφέρει:
«Με εντατικό ρυθμό συνεχίζουν να δουλεύουν οι παίκτες μας προκειμένου να είναι έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 η οποία όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου.
Οι “κιτρινόμαυροι” υπό της οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη και τον συνεργατών του ακολούθησαν και σήμερα πίστα το πρόγραμμα τους το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου και ξεκίνησε με passing games.
Το κύριο μέρος περιλάμβανε εξάσκηση στα τελειώματα φάσεων και ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Στο ιατρικό δελτίο τώρα ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Σαρρής, Bote, Kwateng, Καπουράνης αλλά και ο Ποζατζίδης που θα ενταχθεί ομαλά στην ομάδα μέσω ατομικής βελτίωσης αρχικά.
Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ένιωσε ο Μπουρσέλης και θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι τη Δευτέρα. Πρωινή προπόνηση περιλαμβάνει και η αυριανή ημέρα για τους παίκτες μας με το ραντεβού να έχει δοθεί στις 10:00 στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου.»









