Ενοχλήσεις πάλι στον τετρακέφαλο για Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 17 Μαρτίου 2016, 18:29

Απρόοπτο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης για τον Πλατανιά, με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και να αποχώρησε.

Σημειώνεται ότι ο Κουλιμπαλί είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο την προηγούμενη εβδομάδα και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική, όπου θα ξεκαθαρίσει μια και καλή αν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Στο προηγούμενο δε ματς με τον Λεβαδειακό όπως είχαμε τονίσει, είχε περιληφθεί στην αποστολή ουσιαστικά την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, το θετικό για τον Πλατανιά είναι ότι δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα τραυματισμού, όμως το θέμα του Κουλιμπαλί είναι σίγουρα σοβαρό και απομένει να ξεκαθαρίσει.

Η “επίσημη” ενημέρωση από τον Πλατανιά για την προπόνηση της Πέμπτης αναφέρει τα εξής:

«Με στόχο την 5η εκτός έδρας νίκη και ανάλογη εμφάνιση με αυτή στην Λιβαδειά, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με την Βέροια, το Σάββατο στις 17:15.

Αλλωστε όπως τόνισε και ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ο πρώτος σκοπός που ήταν η γρήγορη παραμονή της ομάδας έχει επιτευχθεί και πλέον επιδίωξη είναι το πλασάρισμα όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο σημερινό πρόγραμμα το βάρος έπεσε στα τελειώματα των φάσεων, με οδηγό το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όπου τα δύο από τα τρία γκολ προήλθαν μετά από εξαιρετικές συνεργασίες των παικτών του Πλατανιά, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα τακτικής.

Ο Κουλιμπαλί πήρε μέρος μόνο στο πρώτο σκέλος του προγράμματος, καθώς στη συνέχεια αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, όπου θα ανακοινωθεί και η αποστολή για την Βέροια».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad