Ενοχλήσεις για Βάντερσον και Καρυπίδη…

Πλατανιάς | 1 Νοεμβρίου 2017, 23:40

Μέσα σε όλα ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει προβλήματα και θα πάει με απουσίες όπως φαίνεται να παίξει το Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Υπάρχουν δύο αμφίβολοι αυτή τη στιγμή, που είναι οι Καρυπίδης και Βάντερσον. Ως γνωστόν οι δύο παίκτες έχουν επιστρέψει μόλις από τραυματισμό και ειδικότερα ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στην Λαμία έχοντας χάσει το ματς απέναντι στη Λάρισα, παρ’ όλα αυτά διαφαίνεται ότι και οι δύο θα μπορούσαν να είναι ανάμεσα στις απουσίες του Πλατανιά, αφού νιώθουν ενοχλήσεις. 

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται ότι ο Στόιτσεφ χειρουργήθηκε με επιτυχία στον αγκώνα τη Δευτέρα σε κλινική στην Αθήνα, με τον Σέρβο μέσο να αναμένεται να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα σε τρεις περίπου εβδομάδες ενώ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορεί να υπολογίζεται με την έναρξη του β’ γύρου.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό επικεντρώνεται πλέον η προσοχή όλων στον Πλατανιά. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Μάλεμε. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα σε περιορισμένο χώρο και τακτική. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Πλιάτσικας, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο χέρι.

Οσον αφορά στον Στόιτσεφ, χειρουργήθηκε με επιτυχία στον αγκώνα τη Δευτέρα σε κλινική της Αθήνας. Ο μέσος της ομάδας μας, θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Estrella