Ενίσχυση με “μικρό” (Κατσιλιανός) η Επισκοπή

Γ' Εθνική 25 Ιουλίου 2026, 11:39

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η Επισκοπή η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Κατσιλιανού.

Corgress Stagakis

Το νέο πρόσωπο της ρεθυμνιώτικης ομάδας ενισχύει τις επιλογές στις θέσεις των “μικρών”, καθώς είναι γεννηθείς του 2008. Η θέση που αγωνίζεται, είναι αυτή του του κεντρικού αμυντικού ενώ μπορεί να παίξει και ως δεξιός μπακ.

Η ομάδα που αγωνιζόταν ήταν η Κ19 της Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση από την Επισκοπή:

Ο Α.Ο. Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βαγγέλη Κατσιλιάνο συνεχίζοντας τον σχεδιασμό του με το βλέμμα στραμμένο τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον και ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Ο νεαρός αμυντικός αποτελεί μία σημαντική επένδυση για το μέλλον του συλλόγου, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει παραστάσεις από υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικές ακαδημίες και θεωρείται ένας ιδιαίτερα εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, με όλα τα στοιχεία για να πραγματοποιήσει τα επόμενα βήματα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή.

Γεννημένος στις 27 Αυγούστου 2008 στην Κέρκυρα, με ύψος 1,84 μ., αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός οπισθοφύλακας, χρησιμοποιώντας το δεξί του πόδι.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του ΠΑΟ Σφακιανάκη, όπου παρέμεινε για περισσότερα από δέκα χρόνια, πριν μεταγραφεί στην Κ17 της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ19 της Athens Kallithea, συνεχίζοντας την εξέλιξή του σε υψηλό επίπεδο.

Η Επισκοπή καλωσορίζει τον Βαγγέλη Κατσιλιανό στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τη φανέλα της ομάδας μας.

Ο Βαγγέλης Κατσιλιανός για την μεταγραφή του στην ομάδα μας δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της Επισκοπής. Έχουμε έρθει ξανά σε επαφή στο παρελθόν, είχα μία καλή εικόνα για την ομάδα και θέλω να την βοηθήσω να ανέβει στην Β’ Εθνική, εκεί που της αξίζει. Θεωρώ υπάρχουν στοιχεία στο παιχνίδι μου, που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα, όπως η πρώτη επαφή, η ταχύτητα και η δύναμη. Θα δουλέψω καθημερινά, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Papantonakis Cards
Bourakis_Restaurant
Vourdoubakis_Drakakis
Poppies sexy show club

Rabona ad