Ενίσχυση με Γούλα και Κάρδαρη για το Αιγάλεω

Γ' Εθνική 20 Ιουνίου 2017, 17:04

Το Αιγάλεω επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες και ήδη κάνει τις πρώτες του κινήσεις για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το “Σίτι” μετά την απόκτηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου, που άνηκε στον Ιωνικό κι έχει παίξει στη Γ’ Εθνική με Τριγλία Ραφήνας και Βύζαντα Μεγάρων, ανακοίνωσε την απόκτηση του δυναμικού μέσου Γιώργου Γούλα από τον Άγιο Ιερόθεο και του επίσης πρώην παίκτη της ομάδας του Περιστερίου Κώστα Κάρδαρη.

Τόσο ο Γούλας όσο και ο Κάρδαρης έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Καλοπήτα σε Τριγλία Ραφήνας και Τράχωνες.

Αντίθετα παρελθόν για την ομάδα αποτελεί ο έμπειρος αμυντικός Γιάννης Καλογερής, που πριν μερικά χρόνια αγωνίστηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Ρούβα, αλλά και ο Αλέξανδρος Ρούσσος.

Οι ανακοινώσεις του Αιγάλεω:

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Κάρδαρη. Ο γεννημένος στις 5 Απριλίου του 1992 (25) αγωνίζετια ως δεξιός οπισθοφύλακας και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το παρελθόν σε Άγιο Ιερόθεο Πανθρακικό, Τράχωνες, Τριγλία Ραφήνας και Αθηναϊκό. Καλωσορίζουμε τον Κώστα Κάρδαρη στην οικογένεια του Αιγάλεω

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Γούλα. Ο 37χρονος άσος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και με την εμπειρια του θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα μας. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άγιος Ιερόθεος ενώ έχει περάσει από Γλυφάδα, Τράχωνες, Εθνικό Πειριαά, Σούρμενα και Τριγλία Ραφήνας. Μάλιστα με τη φανέλα του ΑΟ Γλυφάδας και των Τρχώνων εχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα σε Δ’ και Γ’ Εθνική. Καλωσορίζουμε το Γιώργο Γούλα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

    

 

Estrella