Ενίσχυση από την Άμιλλα για τους Νέους Αλμυρού

ΕΠΣΗ Αμιλλα | 4 Φεβρουαρίου 2023, 20:04

Ο Λευτέρης Καρτάκης και ο Γιάννης Παρασκάκης μεταπήδησαν από την Άμιλλα στους Νέους Αλμυρού.

Oinolatris

Και οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του Πλατανιά και οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν στις ομάδες Νέων Ηρακλειώτικων συλλόγων (στην Κ19 του Ηροδότου ο Καρτάκης, στην Κ19 του Εργοτέλη ο Παρασκάκης).

Η ανακοίνωση της ομάδας του Γαζίου αναφέρει σχετικά:

«Μεταγραφικά αποκτήματα των Νέων Αλμυρού οι Λευτέρης Καρτάκης και Γιάννης Παρασκάκης. Δύο παιδιά από τα Χανιά με παραστάσεις από Super League σε επίπεδο Νέων αγωνίζονται πλέον στους Νέους Αλμυρού, αποτελώντας μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής περιόδου.

Ο λόγος για τους Λευτέρη Καρτάκη και Γιάννη Παρασκάκη που αποκτήθηκαν από την Άμιλλα Χανίων και έχουν ενταχθεί στους Νέους Αλμυρού, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής φιλοσοφίας που διέπει το σωματείο.

Ο Λευτέρης Καρτάκης, ο οποίος μάλιστα σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Νέων Αλμυρού στο πρόσφατο ματς με την Ομόνοια Καλλιθέας, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες Πλατανιά που έμεινε 7 χρόνια και έπαιξε στις ομάδες Κ19 του συλλόγου σε SL1 και SL2.

Επίσης έπαιξε στην Κ19 Ηροδότου και στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου ήταν στην Άμιλλα Χανίων, απ’ όπου πήρε μεταγραφή στους Νέους Αλμυρού.

Ανάλογη πορεία στον Πλατανιά και στις ομάδες Νέων σε SL1 και SL2 είχε και ο Γιάννης Παρασκάκης, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Κ19 Εργοτέλη. Φέτος ήταν στην Άμιλλα, απ’ όπου πήρε μεταγραφή στο Γάζι.»

Estrella

Rabona ad