Ένινγκ: Το παιχνίδι άλλαξε μετά το 2ο γκολ του ΟΦΗ

ΟΦΗ | 14 Δεκεμβρίου 2019, 21:51

Τη δική του οπτική για την ήττα από τον ΟΦΗ, παρότι η ομάδα του προηγήθηκε, ανέπτυξε ο τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου ο Γερμανός τεχνικός:

«Όταν χάνεις δεν μπορείς να νιώθεις ικανοποιημένος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πραγματικά καλοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αποκτήσαμε το προβάδισμα. Το παιχνίδι άλλαξε μετά το κόρνερ και το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ. Μετά από αυτό το γκολ χάσαμε την οργάνωσή μας στο παιχνίδι, ανεβήκαμε πιο ψηλά, αναζητώντας την ισοφάριση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε και το τρίτο γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι τα γκολ, οφείλουμε να αποδεχθούμε αυτήν την ήττα.»

Για τη χρησιμοποίηση του Σάσα στο αριστερό άκρο της άμυνας και για τον ρόλο του Άλεξ Μενέντεθ: «Πρέπει να αποδεχθούμε τι έχουμε. Η απουσία του Κόρχουτ είναι μεγάλο πλήγμα για μας κι έπρεπε να κάνουμε κάτι. Ο Σάσα είναι καλός κι έξυπνος παίκτης, δεν χάσαμε το παιχνίδι επειδή ο Σάσα έπαιζε στο αριστερό άκρο. Διαφωνώ με την άποψη ότι χάσαμε γι’ αυτόν τον λόγο.»

Σχετικά με το ότι ο Άρης γνώρισε την 1η ήττα επί ημερών του: «Έχω εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίον προσπαθήσαμε να παίξουμε και φάνηκε ότι διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα του. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα γκολ κρίνουν τα πάντα. Κάποιες φορές μπορείς να επιστρέψεις, άλλες όχι. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι, όπως και το γεγονός ότι χάσαμε την οργάνωσή μας για περίπου δέκα λεπτά.»

Σχετικά με τη συνύπαρξη των Ιντέγε – Λάρσον: «Πρέπει να δούμε πόσοι είναι υγιείς, έχουμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Ματίγια στο επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη οργάνωση. Νομίζω ότι είχαν καλή συνεργασία και σίγουρα είναι μια επιλογή για μας.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad