Ενημερώθηκε για το ποσοστό από το στοίχημα το ΔΣ

Super League 1 27 Οκτωβρίου 2020, 20:22

Για την πρόοδο της διαδικασίας σχετικά με την απόδοση απόδοση ποσοστού από το στοίχημα ενημερώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (για το οποίο το athlitiko σας έχει ενημερώσει ήδη) έχει επέλθει συμφωνία με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα υπογράψει εντός των επόμενων ημερών τη σχετική απόφαση.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης -που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης- συζητήθηκαν και θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας στην εποχή του κορωνοϊού. Αναλυτικότερα, η ενημέρωση της Super League σχετικά με τις αποφάσεις της τηλεδιάσκεψης:

➜ Ομόφωνα αποφασίστηκε η έναρξη συνεργασίας της Super League με τον κ. Αθανάσιο Τσακρή, Καθηγητή και Διευθυντή του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για θέματα Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.

➜ Έγινε ενημέρωση του Δ.Σ. σχετικά με την πρόοδο της διαδικασίας επί του διαχρονικού αιτήματος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για απόδοση ποσοστού από το στοίχημα, καθώς και του πλαισίου ενίσχυσης των ΠΑΕ, με μέτρα οικονομικής στήριξης.

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania