Ενημέρωση για τo Full Moon Mixed Tournament

Βόλεϊ Beach Volley | 24 Αυγούστου 2018, 21:16

Το σαββατοκύριακο(25-26/08) διεξάγεται τo Full Moon Mixed Tournament και οι διοργανωτές έδωσαν ενημέρωση για τους αγώνες.

Συγκεκριμένα, Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας έκανε γνωστό ότι το τουρνουά Silver θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (25/08) και το Colden ορίστηκε μία ώρα αργότερα (18.00).

Η σχετική ενημέρωση για το Full Moon: «Σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη του Silver τουρνουά θα ξεκινήσει  το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 και του Golden τουρνουά στις 18:00 . Παρακαλούμε οι ομάδες να βρίσκονται στο γήπεδο 30 λεπτά νωρίτερα για την τεχνική σύσκεψη. Επίσης όποια ομάδα  δεν καταφέρει να παρευρεθεί στα τουρνουά να ακυρώσει έγκαιρα την συμμετοχή της ( Στο τηλέφωνο 6974988903 , Σέργιος).

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και σήμερα το βράδυ στις 12:00 μέσω του e-mail του συλλόγου : info@beachvolleychania.com. Στην δήλωση μέσω e-mail είναι απαραίτητο εκτός από τα ονόματα των παικτών να δηλωθεί σε ποιο τουρνουά θα συμμετάσχει η ομάδα (Golden ή Silver) και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι αρχικές λίστες των ομάδων για το κάθε τουρνουα θα ανακοινωθούν αύριο το πρωί. Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την τεχνική σύσκεψη».

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad