Ενημέρωση για τις ταυτότητες τριετίας

Γενικά Θέματα - Τοπικό 7 Μαρτίου 2016, 19:41

Ανακοίνωση σχετικά με τις ταυτότητες τριετίας εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος", για ενημέρωση των μελών του που έχουν δίπλωμα, πιστοποίηση, εξομοίωση, αναθεώρηση (Γ.Γ.Α.).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων «Ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ», ενημερώνει τα μέλη του, που έχουν δίπλωμα, πιστοποίηση, εξομοίωση, αναθεώρηση (Γ.Γ.Α), μέχρι 31/12/2012 και έχουν περάσει Ανανεωτική Σχολή μπορούν να βγάζουν ταυτότητες τριετίας και πέραν της 29/02/2016, καταθέτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στην τοπική Ένωση Ποδοσφαίρου.

Όσοι από τους ανωτέρω συναδέλφους προπονητές (31/12/2012), δεν έχουν περάσει Ανανεωτική Σχολή και επιθυμούν να είναι ενεργοί προπονητές, να δηλώσουν στον Σύνδεσμο την επιθυμία τους, προκειμένου να ενημερωθεί, ο φορέας προπονητών, Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.), όπως έχει μετονομασθεί η ΟΠΠΕ, για να μεριμνήσει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ σε διοργάνωση μιας ή και περισσοτέρων ανανεωτικών σχολών, ανάλογα με τον αριθμό των ενδιαφερομένων.

 

karta antonis garden