Ενδεχόμενο αποχώρησης για Πλιάτσικα

Πλατανιάς | 30 Δεκεμβρίου 2017, 14:15

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Πλατανιά τις επόμενες ημέρες υπάρχει για τον Βασίλη Πλιάτσικα. Το θέμα του 30χρονου αμυντικού δεν έχει πάντως, οριστικά, ξεκαθαρίσει.

Σημειώνεται ότι εδώ και καιρό ο Πλιάτσικας έχει τεθεί εκτός λόγω θλάσης και μάλιστα δεν θα υπολογίζεται ούτε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, τα τελευταία 24ωρα έρχονται στο φως σενάρια που φέρνουν θέμα αποχώρησής του από τον Πλατανιά αλλά δεν είναι βέβαιο ότι αυτά θα αποδειχθούν και στην πράξη.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες μας είναι ότι ο Πλιάτσικας δεν ένιωθε τον τελευταίο καιρό καλά γενικότερα στα Χανιά, εμφανίζοντας μία διάθεση να αποχωρήσει. Από την άλλη, ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο και σε κάθε περίπτωση, για ό,τι αποφασιστεί, αυτό θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με την ομάδα του. Επίσης, δεν ξεκαθαρίζεται αν έχει την ίδια διάθεση που είχε πριν από περίπου ένα μήνα ή τώρα έχουν αλλάξει οι απόψεις του.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι στον Πλατανιά υπολογίζουν στον Πλιάτσικα όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του και ειδικότερα μετά την αποχώρηση του Στάθη για τη θέση του δεξιού μπακ. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad