Ενατος ο ΝΟΧ στο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Πόλο 25 Σεπτεμβρίου 2022, 15:12

Με την 9η θέση ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο τουρνουά του ΣΕΔΥ ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. Αυτό συνέβη χάρη στη νίκη που κατάφερε να πετύχει σε βάρος του Υδραϊκού με σκορ 9-6.  

KTEO Κρήτης

Αυτό ήταν το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί. Ουσιαστικά προέκυψε να είναι και το μοναδικό νικηφόρο για τον ΝΟΧ ο οποίος σίγουρα δείχνει πως θέλει δουλειά ακόμη εν όψει της πρεμιέρας της σεζόν για το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο ΝΟΧ ηττήθηκε στα άλλα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε, παίζοντας κατά σειρά απέναντι σε ΠΑΟΚ, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα και Παναθηναϊκό, ωστόσο με εξαίρεση το παιχνίδι απέναντι στους “μπέμπηδες” σε όλα τα υπόλοιπα παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός.

Θέσεις 9-10: ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ-ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-6

Οκτάλεπτα: 4-0, 1-2, 3-1, 1-2

ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Γράσσος, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 2, Νικολαΐδης 1, Ντα Σίλβα 2, Σολεϊμάνιπακ 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Τζανακάκης, Μαραγκουδάκης

Υδραϊκός (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μπεκές, Δαλαμπέκης, Παπαδημητρίου 1, Γκαράνης, Παπαβασιλείου 1, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος, Ζώρζος, Μπερτόλης 1, Μητράκης, Μακαντάνης, Μουρατίδης

NO Xanion

Rabona ad