Ένας “συλλέκτης” τίτλων στον Αστέρα!

Αστέρας Μανολιόπουλου | 19 Ιουλίου 2016, 23:52

Όπως φημολογούνταν το τελευταίο διάστημα ο Χρήστος Παπαδογιάννης ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Μανολιόπουλου, που παράλληλα έκανε και σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες.

Ο επιτυχημένος προπονητής, που κατέκτησε από ένα Κύπελλο Χανίων κι ένα Σούπερ Καπ τόσο με τη Σπάθα, όσο και με τον Άρη Βουκολιών (έχει κι ένα Σούπερ Καπ με τον Κισσαμικό τον οποίο είχε κοουτσάρει λόγω απουσίας του Βασίλη Γκούμπλια), συμφώνησε με τη νέα διοίκηση του Αστέρα για να καθοδηγήσει τεχνικά τη νέα σεζόν την ομάδα.

ganotis

perrakis giorgos1

tsiolas

Από τον Άρη Βουκολιών τον… ακολούθησαν οι Κώστας Γανωτής, Γιώργος Περράκης και Χρήστος Τσιόλας, που δίνουν άλλη δυναμική στον σύλλογο και ανεβάζουν το επίπεδό του.

tzortzakis1

Παράλληλα στον Αστέρα επέστρεψε και ο έμπειρος μέσος (και ανερχόμενος προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΙΝΚΑ) Στέλιος Τζωρτζάκης.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:

Ο Αστέρας Μανολιόπουλου ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον καταξιωμένο προπονητή Παπαδογιάννη Χρήστο καθώς και με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές: Γανωτή Κωνσταντίνο, Περράκη Γεώργιο, Τσιόλα Χρήστο, Τζωρτζάκη Στέλιο, τους οποίους και καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας. Τους ευχόμαστε μία δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες χρονιά.

Επίσης η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με άλλους πέντε ποδοσφαιριστές.

Τέλος, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η προσπάθεια υπονόμευσης της ομάδας από διάφορα κέντρα εξουσίας δεν κατέστη δυνατή.

Ο Αστέρας ήταν, είναι και θα είναι «παρών» στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, παρά την προσπάθεια κάποιων για το αντίθετο.

Το Δ.Σ. της ομάδας

ΥΓ: Η πρώτη συνάντηση της ομάδας έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στην ταβέρνα “Δρακιανά”.

 

karta antonis garden

Rabona ad