Ένας πρωταθλητής Ευρώπης στα τουρνουά 3Χ3

Μπάσκετ 12 Μαΐου 2016, 18:06

Το 2005, σήκωνε στο Βελιγράδι, το δεύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην ιστορία της εθνικής μας ομάδας, κάνοντας υπερήφανο όλο τον ελληνικό λαό και βγάζοντας χιλιάδες φιλάθλους στους δρόμους.

Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ έγινε πιο δυνατή, όμως η αγάπη του ίδιου για τα μικρά παιδιά, παρέμεινε το ίδιο δυνατή. Έτσι, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, δεν θα μπορούσε να λείψει, από τα τουρνουά 3Χ3 που εφέτος συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και οι Δήμοι Ηρακλείου Κρήτης – ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Γαλατσίου και Χανίων.

”Χαίρομαι πάρα πολύ, βλέποντας για μία ακόμη χρονιά, να διοργανώνονται τουρνουά 3Χ3 από τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ. Υπάρχει μεγάλη απήχηση όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να περάσουν το ίδιο καλά τα παιδιά που θα δώσουν και εφέτος το παρών. Στο τουρνουά του Γαλατσίου θα βρίσκομαι και εγώ και θα πάρω μέρος με την ομάδα που θα φτιάξουμε μετά από κλήρωση. Οπότε, θα μας δείτε εκεί να συμμετέχουμε, όπως κάνουν όλοι οι αθλητές όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντας τον σύνδεσμο”, δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Στα εφετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο Κρήτης (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

zgas

Rabona ad