Ενας παλιός γνώριμος (Τσεσνάουσκις) στο Μαρτινέγκο

Εργοτέλης | 2 Ιουνίου 2021, 17:44

Την επίσκεψη ενός παλιού γνώριμου είχαν την ευκαιρία να επιβεβαιώσουν στον Εργοτέλη. Αυτός είναι ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις.  

/Bella Pizza

Ο 40χρονος σήμερα διεθνής Λιθουανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο όπου είχε συνάντηση με τους τεχνικούς διευθυντές της ΠΑΕ, Σταύρο Λαμπράκη και της Ακαδημίας, Κώστα Καλπακίδη.

Συνοδευόμενος από την αγαπημένη του σύζυγο και τα τρία τους παιδιά, ο Τσεσνάουσκις βρέθηκε σε παλιά λημέρια, μιας και είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2009-10 στον Εργοτέλη, μετρώντας 24 συμμετοχές και 2 γκολ. Επίσης στην Ελλάδα αγωνίστηκε για λογαριασμό του Αρη, την επόμενη σεζόν, παίζοντας σε 15 παιχνίδια.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο Εργοτέλης είναι η εξής:

Στο Μαρτινέγκο ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις!

Στο αθλητικό κέντρο του ΕΡΓΟΤΕΛΗ στο Μαρτινέγκο βρέθηκε την Τετάρτη (2/6) το απόγευμα ο πρώην διεθνής παίκτης του Συλλόγου Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις.

Μπορεί να έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που έφυγε από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, όμως ο Τσεσνάουσκις δεν έχει ξεχάσει την κρητική ομάδα και εκμεταλλευόμενος τις διακοπές του στο Ηράκλειο, επισκέφθηκε με την οικογένειά του το Μαρτινέγκο, όπου και είχε συνάντηση με τους τεχνικούς διευθυντές της ΠΑΕ Σταύρο Λαμπράκη και της Ακαδημίας Κώστα Καλπακίδη.

Ο γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1981 διεθνής Λιθουανός, ήρθε στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ το 2009 όπου και αγωνίσθηκε για ένα χρόνο μετρώντας 24 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ ακολούθως παρέμεινε στην Ελλάδα όπου και για αγωνίσθηκε στον Αρη.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad