Ενας μήνας από τις παρουσιάσεις της ΠΑΕ με το σήμα

Χανιά | 22 Μαΐου 2023, 20:45

Χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη αποδεικνύεται πως κυλά ο χρόνος σε ό,τι αφορά την αλλαγή του σήματος που έχει προγραμματιστεί αλλά και ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα των Χανίων.

/Bella Pizza

Οι σχετικές εξελίξεις δηλώνουν μάλλον καθυστέρηση από την πλευρά της ΠΑΕ για μια αλλαγή που είναι γεγονός ότι έχει κριθεί ως… πολυπόθητη από το φίλαθλο κοινό της ομάδας, το οποίο μάλιστα έδειξε ιδιαίτερα εκδηλωτικό όταν έγινε η για πρώτη φορά επίσημη παρουσίασή τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντ. Ροκάκης είχε παρουσιάσει πέντε πιθανές επιλογές για το νέο έμβλημα της ΠΑΕ οι οποίες είχαν γίνει στο περιθώριο της παρουσίασης του προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό είχε συμβεί στις 20 του περασμένου Απρίλη, πλέον έχει ακολουθήσει ένας ολόκληρος μήνας, με το πρωτάθλημα μάλιστα να οδεύει προς το τέλος του χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο νεότερο.

Αποκάλυψη: Τα πέντε νέα σήματα της ΠΑΕ Χανιά

Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας των Χανίων έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι επιθυμεί την αλλαγή και από εκεί και πέρα μένει η ΠΑΕ να διευκρινίσει το χρονικό διάστημα που θ’ αποφασίσει να προχωρήσει τη διαδικασία.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad