Ένας μαθητής του “Ζοτς” στα 3×3

Μπάσκετ 24 Μαΐου 2016, 16:23

Όταν έχεις υπάρξει μαθητής του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, έστω και για 2 χρόνια, σίγουρα θα έχεις να διηγηθείς πολλά πράγματα.

 

Την ευκαιρία λοιπόν να μάθουν μερικά από αυτά, θα έχουν οι συμμετέχοντες στο τουρνουά 3×3 του Γαλατσίου, αφού το παρών θα δώσει ο Δημήτρης Βεργίνης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάρω κι εγώ μέρος στο τουρνουά 3×3 του Γαλατσίου. Η πρωτοβουλία αυτή του Συνδέσμου μας και της Ομοσπονδίας, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο μπάσκετ. Επίσης, δίνεται η ευκαιρία σε παιδιά, να παίξουν με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για μας, όσο και για τα παιδιά. Εμείς θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε και τα παιδιά βλέπουν, που μπορούν να φθάσουν. Μάλιστα, κάποιο ή κάποια από τα παιδιά αυτά, μπορεί αύριο να το βλέπουμε να κάνει μεγάλη καριέρα. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου, να πω σε όλους, ότι τους περιμένουμε στο Γαλάτσι, να παίξουμε και να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται», δήλωσε ο Δημήτρης Βεργίνης.

Στα φετινά τουρνουά, που θα γίνουν στο Ηράκλειο (11 & 12 Ιουνίου – Παγκρήτιο Στάδιο), το Γαλάτσι (25 & 26 Ιουνίου – περιβάλλων χώρος Ολυμπιακού γυμναστηρίου) και τα Χανιά (2 & 3 Ιουλίου – Οδός Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ Κήπου και γηπέδου), όσοι επιθυμούν, μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο, σε ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά.

zgas

Rabona ad