Ένας φίλος ήρθε απ’ τα παλιά!

Παρασκήνιο | 24 Οκτωβρίου 2016, 12:33

Σε ηλικία μόλις 27 χρονών αποφάσισε να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και να αφοσιωθεί στην προπονητική. Ως μέλος του προπονητικού τιμ του Αγίου Ιερόθεου επέστρεψε στα Χανιά και σε… γνώριμα λημέρια.

Ο Βαγγέλης Γαλάνης το α’ μισό της ποδοσφαιρικής περιόδου 2007-2008 κάλυπτε το αριστερό άκρο της άμυνας του ΑΟ Χανιά, που είχε προπονητή τότε στο ξεκίνημα (στη συνέχεια τον διαδέχθηκε ο Νίκος Κουρκούνας) στη Δ’ Εθνική τον νυν προπονητή της ομάδας Αντώνη Δρακόπουλο. Ο διεθνής με την Εθνική Νέων (μέλος της ομάδας που συμμετείχε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2008) μετά τον ΑΟ Χανιά αγωνίστηκε σε Θήβα (Γ’ Εθνική), Καβάλα, Απόλλωνα Καλαμαριάς (Β’ Εθνική), Παναργειακό (Γ’ Εθνική), Κηφισιά (τοπικό), Άγιο Ιερόθεο (Δ’ Εθνική), Ασπρόπυργο (Γ’ Εθνική), Ηλυσιακό (Γ’ Εθνική), Εθνικό Πειραιώς (Δ’ Εθνική και τοπικό), Πανναξιακό (τοπικό με τον Γιώργο Προμπονά προπονητή), Παλαιό Φάληρο (τοπικό) και ΠΑΣ Γαλάτσι (τοπικό).

drakopoulos galanis

Από το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την προπονητική και για το ξεκίνημα της νέας του καριέρας βρίσκεται στο πλευρό του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στον Άγιο Ιερόθεο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στις Μουρνιές με το ΙΝΚΑ στα αποδυτήρια του γηπέδου τον επισκέφτηκε ο Αντώνης Δρακόπουλος, με τον οποίο τα είπαν για αρκετή ώρα μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. 

Λ.Αντ.

 

karta antonis garden