Ενα θηρίο (Ιγκόμπε Σικούκου) στον ΟΦΗ

Βόλεϊ 19 Αυγούστου 2022, 16:52

Την απόκτηση του 28χρονου Ιγκόμπε Σικούκου με καταγωγή από τη Μποτσουάνα της Νότιας Αφρικής γνωστοποίησε ο ΟΦΗ.

KTEO Κρήτης

Ο νέος παίκτης της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ έχει ύψος 2.04, καταφέρνοντας την περασμένη χρονιά να αναδειχθεί 3ος καλύτερος επιθετικός και 5ος σκόρερ της Λίγκας του Ισραήλ.

Η ανακοίνωση από τον ΟΦΗ έχει ως εξής:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Igobe Sikuku, είναι από την Μποτσουάνα της Νότιας Αφρικής και έρχεται στην Ελληνική Λίγκα με… άγριες διαθέσεις!

Ο 28χρονος (21/10/1994) δεξιόχειρας διαγώνιος, έχει ύψος 2μ04 και ήταν από τους καλύτερους επιθετικούς της Λίγκας του Ισραήλ, στην οποία και αγωνιζόταν. Εκεί αναδείχθηκε 3ος καλύτερος επιθετικός και 5ος σκόρερ του πρωταθλήματος, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Καρφώνει στα 3μ70 και μπλοκάρει στα 3μ43 και τα εντυπωσιακά σωματικά του προσόντα, θα δώσουν δύναμη, ύψος και επιθετικότητα στο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Ο Igobe Sikuku, θα αντικαταστήσει τον Μαροκινό Τaoufiq El Asri, ο οποίος ενημέρωσε τον κόουτς Δεληκώστα, ότι λόγω τραυματισμού, δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κινήθηκε γρήγορα και βρήκε τον αντικαταστάτη του, ο οποίος δείχνει να έχει τα στοιχεία που θέλει ο κόουτς της κρητικής ομάδας.

Ο Igobe Sikuku, πέρα από το πρωτάθλημα του Ισραήλ, έχει αγωνιστεί ακόμη στο Κουβέιτ.

Igobe Sikuku καλώς ήρθες στην ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ μας.

manolikakis

Rabona ad