Ένα “Χανιωτάκι” γυμναστής στην ΑΕΜ!

Γ' Εθνική 5 Ιουλίου 2017, 13:50

Μία νέα σημαντική σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία προσθέτει ο Παναγιώτης Γερούλης, που όπως ανακοινώθηκε είναι ο νέος γυμναστής της "νεοφώτιστης" στη Γ’ Εθνική ΑΕ Μυλοποτάμου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αν και μόλις 24 ετών ο Γερούλης, έχει αφιερωθεί στην προπονητική, έχοντας συνεργαστεί ήδη με τις ακαδημίες της Σπάθας και της ΑΕ Μοσχάτου. Αυτή όμως είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της ποδοσφαιρικής του πορείας, αφού θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί στη Γ’ Εθνική.

Ο Γερούλης από 7 ετών βρέθηκε στα Χανιά και έπαιξε σε νεαρή αλλά και μεγαλύτερη ηλικία σε ΑΕΧ, Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, ΑΟΔΑ, ΔΑΑΟΧ. Στη συνέχεια βρέθηκε για σπουδές στην Κομοτηνή (πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης) και έπαιξε για δύο σεζόν στον ΠΑΟΚ Κοσμίου (πρωτάθλημα, άνοδος στη Δ’ Εθνική, άνοδος στη Γ’ Εθνική, Κύπελλο Θράκης) και άλλες δύο σεζόν στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Το 2015 επέστρεψε στα Χανιά για λογαριασμό της Σπάθας και στη συνέχεια βρέθηκε στον Πειραιά ως προπονητής στις Ακαδημίες της ΑΕ Μοσχάτου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΜ:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον γυμναστή Παναγιώτη Γερούλη. 
Ο Παναγιώτης Γερούλης είναι 24 χρόνων με καταγωγή από τα Χανιά. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης με ειδικότητα την προπονητική ποδοσφαίρου, παρακολουθώντας για ένα εξάμηνο το αθλητικό πανεπιστήμιο της Κολωνίας -Deutsche Sporthochschüle Köln-.
Έχει δουλέψει σαν προπονητής στις ομάδες Α.Ε. Μοσχάτου και Α.Π.Σ Σπάθα Κολυμβαρίου.
Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Κωτσοβού θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών μας όταν επιστρέψει από το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου και θα βρίσκετε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Πλατανιά.

 

Estrella