Ένα και καλό με Κουτσουπάκη από τα… αποδυτήρια

Τιτάν Άμιλλα | 8 Απριλίου 2017, 20:10

Ο Κυριάκος Κουτσουπάκης συνεχίζει να σκοράρει και να δίνει τις λύσεις και μαζί τα όνειρα για την άνοδο του Τιτάν, που δεν προήθηκε ούτε στην δύσκολη έδρα της Άμιλλας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός ήταν αυτός που κατάφερε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής από… τα αποδυτήρια (1′) να δώσει μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0, στο γήπεδο του Πλατανιά.

Με ματς παραπάνω οι “κιτρινόμαυροι” ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, ισόβαθμοι με την ΕΘΚ που θα παίξει την Κυριακή (9/4) στα Καθιανά με τον Γρανίτη.

Στην ίδια 11άδα για την Άμιλλα βρέθηκαν ο “γερόλυκος” Βαγγέλης Παγωνάκης μαζί με τα ανίψια του Γιώργο και Λευτέρη σε μία άκρως πολύ ωραία ποδοσφαιρική στιγμή. Μάλιστα ο τελευταίος έκανε την επανεμφάνιση του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πριν από περίπου δύο μήνες,

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Γ. Παγωνάκης, Ορνεράκης, Γαλάνης, Καραγιαννάκης (50′ πιτσάκης), Σταυρουλάκης, Βεριβάκης, Χαμζάϊ, Φυντικάκης (50′ Λ. Παγωνάκης), Β. Παγωνάκης

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κουντής, Μανανεδάκης, Τζομπανάκης, Ράντεφ, Μανουσάκης (55′ Μαραθιανός), Κουτσουπάκης, Σπαθαράκης, Καραγιαννάκης, Σερενάϊ (62′ Αντζελίν), Χατζηγρηγορίου, Παπαδάκης (75′ Σπανουδάκης)

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards