Ενα ημίχρονο χωρίς τελική…

Χανιά | 7 Μαρτίου 2021, 23:02

Η δυσκολία στο επιθετικό κομμάτι για τα Χανιά αποτυπώνεται και από στατιστικής πλευράς, πέρα από τη φτωχή συγκομιδή.

Στο πρώτο ημίχρονο η χανιώτικη ομάδα έβγαλε μεγαλύτερη διάθεση, αρκετές καλές συνεργασίες και υπερτέρησε σε τελικές, σε ένα όμως “φτωχό” σε φάσεις 45λεπτο. Τα Χανιά είχαν 3 τελικές έναντι μιας του Λεβαδειακού, που απείλησε μόνο με την εκτέλεση φάουλ του Μεχία που μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Κουτζαβασίλης. Από την άλλη τα Χανιά είχαν τη μεγάλη φάση με τη σέντρα-σουτ του Βασιλόγιαννη, όπου η μπάλα πέρασε… ξυστά από τον Διαμαντόπουλο και δεν κατέληξε στα δίχτυα λόγω της παρέμβασης του Τσάπρα και δύο τελικές με Γρομητσάρη (κεφαλιά άουτ από κόρνερ του Μπραμπίγια) και Μπραμπίγια (σουτ άουτ), όπου δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Στογιάνοβιτς.

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ουσιαστικά δε χρειάστηκε να επέμβει σε καμία περίπτωση, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν επιχειρήθηκε κανένα σουτ προς την εστία του! Τα Χανιά δεν κατέγραψαν καμία επιθετική προσπάθεια και περιορίστηκαν μόνο στις επισκέψεις στα… πέριξ της περιοχής των φιλοξενούμενων. Οι τελικές στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 0-7, με τον Μυτίδη να πρωταγωνιστεί στις περισσότερες, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για τον Λεβαδειακό.

Είναι κάτι που σημείωσε και ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του: «Κυρίως αυτό που θέλουμε, είναι να βγάζουμε περισσότερες ευκαιρίες για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πετυχαίνουμε γκολ».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania