Εν αρχή τα 4 ματς που “συμπίπτουν” με αυτά του Πλατανιά

Χανιά | 5 Οκτωβρίου 2017, 18:06

Η ανακοίνωση του προγράμματος της Φούτμπολ Λιγκ και από την άλλη το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ μέχρι το τέλος του α' γύρου δίνει μια εικόνα για τα παιχνίδια που συμπίπτουν εντός έδρας για Πλατανιά και ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Οπως είναι γνωστό, σε ό,τι αφορά τη “μεγάλη” κατηγορία, δηλαδή τη Σούπερ Λιγκ, το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί είναι μέχρι τη 15η αγωνιστική, εννοώντας οι ακριβείς ημερομηνίες. Μέχρι τότε λοιπόν, καταγράφεται ότι τέσσερα από τα επόμενα παιχνίδια των δύο ομάδων από τα Χανιά, θα συμπέσουν εντός έδρας. Ειδικότερα, αυτό το γεγονός αναμένεται να συμβεί την 1η κιόλας αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, καθώς στις 22 Οκτωβρίου, ημερομηνία που αρχίζει το 2ο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, υπάρχει στο πρόγραμμα για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, το εντός έδρας ματς για τον Πλατανιά απέναντι στη Λάρισα. Αρα, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει είτε το ματς του ΑΟΧ/Κισσαμικού κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης να γίνει στις 23 του μήνα, δηλαδή Δευτέρα, είτε να διεξαχθεί στο Γάλλο, δηλαδή στο Ρέθυμνο που είναι η δεύτερη έδρα που έχει δηλωθεί από τη χανιώτικη ομάδα εν όψει της νέας σεζόν.

Επίσης:

• Την 11η αγωνιστική και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, τη στιγμή που για τις ανάγκες της 5ης αγωνιστικής, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός φιλοξενεί τη Βέροια.

• Την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, Πλατανιάς-Ατρόμητος παίζουν Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στα Χανιά και, μια μέρα νωρίτερα, είναι να διεξαχθεί η 7η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, όπου ο ΑΟΧ/Κισσαμικός υποδέχεται τη Σπάρτη.

• Ακόμα, την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έχει οριστεί για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου το ματς ανάμεσα σε Πλατανιά-ΠΑΟΚ και στις 17/12 ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι να υποδεχθεί τον Πανσερραϊκό για τις ανάγκες της 9ης αγωνιστικής. 

Φυσικά, όταν θα γνωστοποιηθεί το πρόγραμμα του β’ γύρου της Σούπερ Λιγκ, θα μπορούσαν να υπάρξουν κι άλλα παιχνίδια για τις δύο ομάδες που επίσης θα συμπίπτουν εντός έδρας…

 

Estrella
/psiloritischania